fredag 15 april 2011

Dag 2

Idag har det varit fullt ös. Framförallt på shoppingen. Men vi började dagen med frukost på Sunburst Cafe runt hörnet. Omelett, toast och belgiska våfflor med lönnsirap. Efter frukost tog vi tunnelbanan till Brooklyn och gick sedan över Brooklyn Bridge tillbaka till Manhattan. Blåsigt men fantastisk utsikt!

Vi promenerade uppåt på Manhattan tills vi hamnade i Soho där vi hittade mycket bra shopping. Jag shoppade till och med mer än Isa! Hollisters 4-våningsaffär var helt sjuk. Hela butiken är inredd som en lägenhet med små rum vilket gör det helt omöjligt att hitta runt. Helt plötsligt kommer man in i ett rum - jaha - här var kassan… All butikspersonal är modeller och vissa går runt i bara badbyxor eller bikini. Jag tror vi irrade runt i en timma men hann aldrig titta på jeansen så vi skall tillbaka senare i veckan.

Vid det här laget var vi hungriga och promenerade till China Town och Vanessa’s Dumpling House. Vi delade på två olika sorters dumplings och deras specialitet sesam pancake sandwich. Vi blev proppmätta och det helade kostade $3.5. Bara toaletten gjorde besök värt dom pengarna. Innan vi åkte hem och lämnade av shoppingpåsarna hann vi med att dela på en chokladdoughnut från Doughnut Plant.

Just nu återhämtar vi fötterna lite på hotellet innan vi beger oss ut igen.1 kommentar:

  1. Isabelle den bästa15 april 2011 18:09

    FAAAAAAAAAAAAAAAAST jag köpte ett plagg mer än dig!

    SvaraRadera